Boven-beneden vervuiling geeft storing; mastongeluk

W228_cropped_586f2152ac56bbc4d93fd8f84185c8b7 De mast die niet meer ontladen kan.

Hoe komt het toch dat twee zendmasten op één en dezelfde dag onklaar raken? Toeval, opzet, bepaalde atmosferische storingen of iets geheel anders?

Laat ik ook een duidt in het onbekende zakje doen.  De mast kan zijn energie niet lozen in de aarde. Is ongeaard geraakt. Bekend in geomantische kringen dat bijvoorbeeld het Ruhrgebied een slechte aardafvoer heeft voor de aarding van stroom. Dat gebied is als het ware zelf geladen i.p.v. dat het ontlaadt. De Nederlandse bodem behoort tot de meest vervuilde bodems  door wat op het oppervlakte gebeurd en in de bodem wordt gebracht door landbouw en industrie.  Het grondwater wordt dan oppervlakkig metaalachtig. De aardkern, die ook metaalachtig is, reageert op de hoogfrequente technische straling en ‘bijt de zendmastaarding in zijn kont’. De Aarde reageert als het ware met haar door ons zelf geschapen spiegelsferen .  Als we de oude wet van ‘geven en nemen’ in ere houden kan de Aarde met liefde veel opnemen. Als niets wordt teruggegeven is het uit evenwicht en gaat het reageren via de subtiele sferen in de aardkern.  Die zijn “ergerlijk’ geworden  de grote technische wezens, koning “G”.

De mastplekken verdienen daarom speciale aandacht door haar gebruikers –lees consumenten- om positieve aandacht te geven zodat ze hoog frequente telecommunicatie aan ons geven. Werk aan de winkel gebruikers die hiervan afhankelijk zijn!

 

Over gaialogie

Gaialogie Directeur/eigenaar · mei 1990 tot op heden Instituut voor Gaialogie verdiept zich in het zoeken naar nieuwe vormen van verbondenheid tussen Aarde, Natuur, Mens en Kosmos
Dit bericht werd geplaatst in Ervaringstocht. Bookmark de permalink .